Training 'Incasso in de praktijk'

Bij MassarBeheer worden onder de noemer Incasso Coach diverse trainingen georganiseerd. Deze training is vormgegeven vanuit jarenlange praktijk ervaring.

introductie

Tijdens het Coachingstraject wordt op een begrijpelijke- en interactieve manier de vertaalslag naar de praktijk gemaakt. Wij onderwijzen of doceren niet, maar lopen samen met u door de dagelijkse praktijk en materie heen. Hierbij houden we rekening met uw specifieke achtergronden. Kiezen voor MassarBeheer betekent niet alleen kiezen voor een professionele organisatie, maar vooral ook kiezen voor de menselijke aanpak. Wij zijn van mening dat persoonlijk contact en plezier de basis vormt voor het beste resultaat.

Open sfeer

Bij de MassarBeheer heerst een informele sfeer, waarbij veel ruimte is voor vragen en discussies. Anders denken zal het motto zijn tijdens het traject.

Op locatie

Onze Incasso Coach kan werken bij u op locatie, zodat hij vanuit de sfeer van uw onderneming kan handelen. Wij hebben ook een locatie in de binnenstad van Delft waar met een kleine groep (maximaal 4 deelnemers) gewerkt kan worden. De cursus is inclusief koffie en een goed verzorgde lunch.

Onderwerpen

De onderwerpen die o.a. besproken worden zijn:
Klantacceptatie / De overeenkomst / Overdracht en Eigendom / Algemene Voorwaarden / Factuur verzending / Betaling / Non betaling / Rechten incassobureau / De procedure.

Kosten

1 dagdeel, maximaal 4 personen, inclusief koffie en lunch:
€ 350,00 ex BTW per persoon.

Aanmelden